~ Dr. Love Music ~

News and Music Around the World !

Blog

Tanara Romanca ucisa si abandonata

Posted by Dr Love iulian on June 7, 2015 at 11:35 AM

Tanara romanca ucisa si abandonata într-un container de gunoi. Criminalul va fi închis pe viata


 

Criminalul care a ucis-o pe romanca Lidia Pascale si apoi i-a băgat cadavrul într-un container de gunoi pe care l-a abandonat pe strada a fost condamnat la inchisoare pe viața. El va sta în spatele gratiilor minim 19 ani, scrie publicatia Express & Star.

Matthew Cherrington a fost condamnat de Birmingham Crown Court, dupa ce, pe 19 mai, juriul l-a gasit vinovat de uciderea Lidiei Pascale, în noiembrie 2014. Potrivit sursei citate, criminalul a negat faptul ca el ar fi omorat-o pe tanara de 26 de ani.

Corpul femeii a fost găsit la aproximativ o lună după comiterea crimei, într-un container de gunoi, la 100 de metri de casa ucigașului, din High Street, West Bromwich.

Potrivit instanței, Lidia Pascale era prostituată și a fost văzută ultima oară pe 19 noiembrie 2014 când intra în casa lui Cherrington. Ea aranjase o întâlnire cu acesta prin SMS.

La proces a fost evidentiat faptul ca ucigasul i-a aplicat victimei 11 lovituri in cap cu un obiect contondent, ceea ce a demonstrat, în opinia juratilor, ca acesta a vrut sa o omoare.

De asemenea, la pronuntarea sentintei de inchisoare pe viata s-a avut în vedere faptul că Matthew Cherrington nu a aratat remuscari pentru ceea ce a facut, iar probele impotriva sa au fost coplesitoare, mai scrie Express & Star.

Corpul Lidiei Pascale a stat o lună în containerul de gunoi

Spre exemplu, pe containerul de gunoi și sacul de gunoi pus deasupra pentru a masca victima, au fost găsite amprentele sale, precum și urme de ADN pe niște foițe de țigară.

Mai mult, Cherrington a vândut mobilul victimei la un magazin din West Bromwich și a încercat să acopere petele de sânge din casă cu vopsea, lucru ce nu i-a reușit în totalitate.

Procurorul a remarcat, de asemenea, intenția lui Cherrington de a ucide, precum și faptul că victima a fost conștientă de atac, dovadă fiind rănile de la mâini provocate în timp ce încerca să se apere. El a cerut pedeapsa maxima.

 

Categories: NEWS from WORLD

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments