~ Dr. Love Music ~

News and Music Around the World !

Blog

Liderul UNPR Gabriel Oprea ameninta

Posted by Dr Love iulian on June 14, 2015 at 4:25 AM

Vicepremierul Oprea il avertizeaza pe premierul Ponta: Daca PSD modifica Codul Penal pe furis, ne retragem de la guvernare


 

Liderul UNPR Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament

 

Afirmatia vice prim-ministrului pe probleme de securitate nationala vine in contextul in care Camera Deputatilor trebuie sa voteze nu mai putin de 22 de modificari la Codul Penal si la cel de procedura penala. Anuntul lui Gabriel Oprea a fost facut in emisiunea "Dupa 20 de ani".

Dar dumneavoastra, daca ati fi fost confruntat cu acuzatiile pe care procurorii I le aduc lui Victor Ponta, inclusiv cea care vizeaza functia de Prim Ministru, v-ati fi dat demisia?

In primul rand, vreau sa va spun ca problemele de justitie, in general, eu nu le discut. Eu, Gabriel Oprea, membru al Guvernului, dar si presedinte UNPR, militez pentru intarirea justitiei, si asta puteti verifica. Avem doi piloni, interesul national si statul roman. Si militam, intr-adevar, pentru intarirea statului roman. I-am spus-o si lui Victor Ponta, le-am spus-o si colegilor de coalitie. In momentul in care constam ca se lucreaza , de exemplu, la noul Cod Penal, - unii pe furis, vor sa il modifice - sau se doreste un atac asupra statului roman, pe noi ne-au pierdut drept parteneri. Cred ca ar trebui sa il intrebati pe domnul Victor Ponta daca isi da sau nu demisia. Cred ca a fost intrebat si a declarat ca nu isi da demisia

 

Exista riscul ca cineva din randul coalitiei sa voteze pentru motiune?

Oamenii sunt oameni. Exista riscul, fiindca nu va ascund ca unul dintre procedeele politice este sa te caute la telefon un prieten din partea cealalta, “mai gandeste-te, poate ne ajuti”, te invita la o cafea. Fiecare coalitie incearca sa isi consolideze cat mai mult voturile.

 

Ati vorbit la o cafea cu Vasile Blaga despre schimbare majoritatii?

Da.

 

Ce v-a propus?

Cu Vasile Blaga, care a fost un Ministru de Interne foarte bune, si este un om serios, suntem prieteni, ne intelegem foarte bine. Una-I una, alta-I alta, putem sa discutam, sa ne dam sfaturi cu privire la Securitate Nationala. Chiar am creat un consilu al fostilor ministrii de la Interne, sa ne sfatuim. Pe de alta parte, omul si-a facut datoria, este co-presedinte, mi-a spus foarte clar, “haideti sa fim in aceasta majoritate”. El stiind foarte clar ca sun un om serios. Eu ma tin de cuvant, cu alte cuvinte, nu fac astfel de lucruri, am anumite principii. Incerc si eu cu partiduletul asta, UNPR, indiferent ca altii zambesc sau nu, sa aduc stabilitate politica si economica in Romania. Stia ca discutia se inchide aici, intotdeauna am sprijinit echipa din care am facut parte.Daca cumva actuala coalitie ar incerca cumva sa darame statul roman, ne-au pierdut drept partener si le-am spus asta, inclusiv lui Victor Ponta.

 

Tags : Dupa 20 de ani, Gabriel Oprea, Victor Ponta, stirile pro tv, stirile zilei

Categories: NEWS from WORLD

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

2 Comments

Reply ANolalarlBum
5:53 AM on October 6, 2017 
This condition is very tied to the reproductive system and can have several causes including a consequence of injury or abnormal blood flow inside testicles. Thus, if your muscles in the penile area are relaxed, more blood will enter the penis and a hardon will occur.
Reply Araiguearone
10:50 PM on March 27, 2018 
Four to five associated with this liquid should be consumed every week to find the desired result. Core maca in the supplier energetix is definitely an herb that tests very well for many males.
https://www.cialissansordonnancefr24.com/acheter-cialis-a-montrea
l/